Левски има нов богат собственик

7 Dni Sport30.11.2022
Screenshot 2022-11-30 at 22.36.40

„Синя“ България е щастлива е и има защо. Новината пристига от родна медия и потвърдена от сериозни източници.

Най-вероятно още другата седмица официално ще бъде обявена сделката за Левски, след като „сините“ изиграят мачовете си за първенството и Купата срещу Лудогорец, съобщават колегите от „Котаспорт“.

По този начин мажоритарният пакет акции на „сините“ ще премине от Наско Сираков в „Спорт Рипъблик“ – компания под шапката на „Юнайтед груп“, притежавана от Драган Шолак. Разбира се, има вариант и това да бъде отложено съвсем малко във времето.

Според информация на същата медия обаче вече абсолютно всичко около продажбата на столичния гранд е уточнено и само чудовищен обрат може да я провали. Шансът за такъв с днешна дата, обаче е нулев.

Както вече стана ясно, Расмус Анкерсен ще е новият силен човек на „Герена“. Вече са проведени и редица срещи със старши треньора на Левски – Станимир Стоилов.

Очакванията са, че на разположение на специалиста ще бъде достатъчен финансов ресурс, за да може да се направи така нужната селекция.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ