Саша Илич е категоричен: Тези играчи няма да играят повече в ЦСКА, ще станем шампиони без тях

7 Dni Sport25.11.2022
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Саша Илич

Саша Илич е взел решение да не разчита на преотстъпените към момента футболисти и през пролетния полусезон, съобщават колегите от “Тема Спорт”.

Това означава, че Калоян Кръстев и Митко Митков, които са под наем в Берое, както и Мартин Смоленски, трупащ игрова практика в Пирин няма да се завръщат на „Армията” за втория дял от първенството.

Договорите за преотстъпване на Кръстев и Смоленски са до Нова година, но те със сигурност не попадат в плановете на сръбския наставник. Съществува опция двамата да продължат да носят екипите на настоящите си отбори, като това е въпрос на преговори между ЦСКА от една страна и Берое и Пирин от друга. В случай, че не се стигне до споразумение, ще се търсят други варианти за бъдещето им.

Контрактът на Митко Митков с Берое е до лятото и той ще остане в Стара Загора до края на сезона. Както вече се писа предстои раздяла между ЦСКА и Дауда Бамба, който наскоро бе опериран.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ