Боряна Калейн: Не ме притеснява това, че имам да печеля квота на следващото Световно

7 Dni Sport21.11.2022
Боряна Калейн,

Националката по художествена гимнастика Боряна Калейн вече е добре и подготвя съчетанията си за новия сезон. Грацията пропусна Световното първенство в София през септември заради заболяване и известно време беше извън залата.

„Вече съм добре. За съжаление, понякога в живота на човек се случват неща, които са непредвидими, но минахме през това. Благодаря за подкрепата на моите близки, на цялото ми семейство в художествена гимнастика, на г-жа Раева, на моите треньори. . . Без тях може би нямаше да мина толкова леко през този период, колкото всъщност успях да го премина“, каза Калейн по време на награждаването й от Първа инвестиционна банка.

„Да, започнах подготовка по новата програма за следващия сезон, в момента все още сме в етап на измисляне на новите съчетания, така че тренировките не са чак толкова натоварващи, по-креативна е работата в залата.

Не ме притеснява това, че имам да печеля квота на следващото Световно първенство, а напротив, аз съм твърдо убедена, стига да съм здрава, че нямам никакъв проблем с тази задача“, добави тя.

Калейн разкри, че две от съчетанията й за новия сезон вече са готови.

Две от съчетанията ми са напълно готови, другите две все още са в процес на мислене, но мисля, че отново ще изненадам доста приятно. Топката и лентата са готови за момента, а обръча и бухалките все още не. И четирите съчетания ще бъдат много интересни за публиката, но ще го оставя тайна засега. На този етап няма да казвам нищо, искам да е изненада, когато за първи път изляза да покажа композициите, да е неочаквано“, заяви Боряна Калейн.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ