Весела Димитрова: Новите съчетания са по-хубави от миналогодишните

7 Dni Sport21.11.2022
Весела Димитрова,

Старши треньорът на националния ансамбъл по художествена гимнастика Весела Димитрова заяви, че всички в тима вече работят върху новите две композиции за следващия сезон.

„Постарали сме се много да станат по-хубави съчетанията, вече имаме доста широк поглед върху новия прочит на Правилника. Тази година си харесвам съчетанията повече от миналогодишните. Вече спечелихме квота за олимпиадата, но няма да го караме по-леко. Просто няма да има чак такова напрежение за това да вземем квота в последния момент. Наистина малко по-спокойно ще работим, при нас няма как да няма напрежение“, каза Весела Димитрова.

Тя благодари за получената награда от Първа инвестиционна банка.

„Fibank са дългогодишни помощници на БФХГ, така че за нас беше чест да приемем тази покана. за пореден път показаха, че подкрепят спорта и специално художествената гимнастика.

Сега се подготвяме за този така красив 70-годишен юбилей на БФХГ, направихме вече двете съчетания, започнахме работа по тях. Надявам се през следващия сезон да сме също толкова силни, колкото бяхме и на Световното първенство“, добави Димитрова.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ