Антон Недялков: Знам истината за ЦСКА и какво ще се случи

7 Dni Sport19.11.2022
Антон Недялков

Националът Антон Недялков даде интервю пред „Спортал“ в Ларнака, където лагерува „А“ отборът. Звездата на Лудогорец, който е сред най-опитните в селекцията на Младен Кръстаич, говори както за националния тим, така и за „орлите“ и борбата в efbet Лига.

„Атмосферата в националния отбор е супер. Всичко върви добре. Победите дават допълнително самочувствие на целия отбор. Да, един от опитните съм, сега имам възможност да предам на по-младите това, което съм научил. За мен това е удоволствие. Кръстаич е изключителен треньор и човек, много е позитивен.

Опитваме се да направим добър отбор и колектив. Дали ще се класираме на даден форум, ще видим с времето. Имаме много работа да вършим още. Трябва да сме стъпили здраво на земята, да работим и да стигнем нивото на средноевропейските отбори, още сме млади и зелени, за да се конкурираме с по-силните.

Успях да гледам малко от двубоя на Лудогорец с Розова долина за купата. Теренът мисля, че не беше толкова добър, в случая по-класният отбор победи. В първенството ЦСКА постига доста победи, водач е в класирането, добре е да има по-голяма конкуренция. Трябва да се вдигне нивото, клубните коефициенти – българските отбори да не отпадат в първите два кръга в Европа. Българските футболисти трябва да се развиват, трябва да имаме повече футболисти в чужбина.

Ще положим максимални усилия да изместим ЦСКА от върха преди зимната пауза, пожелавам си го, всичко е възможно, но мисля, че ще се получат нещата, това е истината. Лудогорец направи добра кампания дотук в Европа. Чувам, че Андерлехт не са много добре за момента, но все пак говорим за много стойностен отбор.

Чакам с нетърпение да дойдат мачовете с Андерлехт и да видим какво ще се случи. Ще бъда за Франция на световното, имат млади и бързи футболисти, надявам се да се получат добри мачове, с много голове. Да видим качествата на силните футболисти, за да видим кое ни липсва на нас“, заяви Антон Недялков.За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ