ЦСКА е №1 по доста показатели

7 Dni Sport16.11.2022
Локомотив Пловдив - ЦСКА, Лазар Туфегджич

ЦСКА заема върха във временното класиране а, тимът почти сигурно ще зимува като лидер по куп показатели в efbet Лига, съобщава „Тема спорт“.

Най-добра защита

ЦСКА е отборът, който допуска най-малко попадения средно на мач – 0.5 (9 в 18 мача). Армейците делят и първото място по сухи мрежи с Левски – по 11 (Бусато е с 10, а Евтимов – с една).

Различни голмайстори

Цели 14 различни футболисти се разписаха за ЦСКА през есенния дял на шампионата. За сравнение последните три отбора в първенството – Пирин Бл, Хебър и Спартак Вн са вкарали общо 14 или по-малко попадения.

Голове от горнер

ЦСКА отбеляза цели 8 попадения след изпълнение на корнер през есента! Половината от тях дойдоха срещу Арда. Освен на кърджалийци, червените вкараха след ъглов удар и на Локомотив София, Черно море, Славия и Лудогорец.

Класиране у дома

Червените със сигурност ще зимуват на върха във временното класиране, когато става дума за домакинските мачове.

Голове на резерви

ЦСКА е категоричен лидер в първенството по голове на жокери от пейката – цели 13, повече от всички попадения на Хебър и колкото тези на Пирин Бл.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ