Солидна почивка за ЦСКА, през уикенда отбора играе контрола

7 Dni Sport14.11.2022
Черно море - ЦСКА, Отбор

Треньорът на ЦСКА Саша Илич възнагради с 4 почивни дни възпитаниците си за доброто представяне и успеха с 2:0 над Черно море в събота.

Армейците няма да играят официален мач в паузата за двубои на националните отбори, като следващата им среща е гостуването на Гигант Съединение за SESAME Купа на България на 26 ноември, събота, от 12:00 часа.

Тимът подновява занимания в четвъртък, като ще изиграе контролна среща в неделя, съобщават колегите от „Тема Спорт“. Съперник за нея обаче все още не е обявен. Турицов, Християн Петров, Шопов, Шагоян и Махмутович няма да бъдат на разположение на Саша Илич за спаринга заради ангажименти с националните си отбори.

„Спечелихме много тежък мач срещу изключително труден противник. Играхме на терен, на който всеки тим много трудно печели. Действахме като отбор и поздравявам момчетата, които започнаха от първата минута, както и тези, които влязоха от пейката. Победата ни бе заслужена. Имаме два мача за купата след около 15 дни, ще опитаме да направим най-доброто в тях“, заяви Саша Илич след срещата с Черно море.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ