Истината за любовния живот на Григор Димитров в момента

7 Dni Sport14.11.2022
Григор Димитров, Пресконференция

Очевидно любовта витае във въздуха около Григор Димитров. Това стана ясно от неговия инстаграм профил.

Най-добрият български тенисист публикува в своето стори с два гълъба, които се „целуват“.

„Вижте тези две влюбени птички“, написа той.


Снимката, която Григор Димитров качи към написа по-горе текст, момчето ни е на любовна вълна.

Истината е, че след тежкия сезон Григор Димитров е настроен на любовни честоти и се готви за приказна ваканция със своята половинка – милионерската щерка Лолита Османова. Двамата имат планове, които съвсем скоро ще осъществят.

Миналата година нашето момче заведе Лоли на частния остров на милиардера Ричард Брансън. Двойката имаше незбаравими мигове на остров „Некер“, а междувременно момчето ни се пусна и на демонстративен турнир, който бе организиран по същото време. Любовните кадри тогава се лееха в социалните мрежи.

Григор Димитров и Ричард Брансъс са приятели, а милиардера се обръща ласкаво към нашето момче. „Имах късмета да играя с Григор сутрин и вечер преди и след мачовете от турнира. Той често е сравняван с Роджър Федерер и беше страхотно да видя играта му отблизо. Той определено има таланта да стигне до върха в играта.“, са думите, които той е казвал за Дими.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ