Неизпълненият трансфер лист, с който Стойчо Младенов е отишъл при Гриша Ганчев

7 Dni Sport08.11.2022
Гриша Ганчев,

Бившият старши-треньор на ЦСКА – Стойчо Младенов и настоящ ръковен фактор в селекцията на ФК ЦСКА 1948 даде интервю пред колегите от „БЛИЦ“. Там той разкри доста интересни неща с помощта и на водещия Румен Илиев.

От казаното по време на първата част на интервюто, която бе излъчена днес и може да намерите приложено в това четиво стана ясно, че Стойчо Младенов е отишъл при Гриша Ганчев с трансферен списък, който е включвал много интересни, а и силни имена, които са могли да засилят конкуренцията на отбора.

По непотвърдена информация един от играчите в списъка е бил Радослав Кирилов, който е бил договорен и си е събрал багажа, за да премине на „Армията“, но все пак в последния момент на негово място е бил привлечен Калоян Кръстев. Това е информация на колегите от „24 часа“, която те разпространиха преди месеци.

За пореден път Стойчо Младенов даде да се разбере, че няма пръст в трансферите на Браян Морено, Маурисио Гарсес и Енес Махмутович. Имена, които дойдоха на „Армията“ през неговия период.

Младенов допълни и, че не съжалява, че не е останал за финала за Купата на „България“, въпреки, че е обеден, че ако е бил той старши-треньор, че ЦСКА няма да загуби финала. Припомняме Ви, че „червените“ изгубиха от вечния съперник с минималното 1:0 след попадения на Илиян Стефанов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ