Кирил Ефремов: Веднага започнаха да излизат специалисти, които обясняват как Мъри не разбира от футбол

7 Dni Sport08.11.2022
Кирил Ефремов,

Големият фен на Левски – Кирил Ефремов – сподели мнението си за поредицата от мачове без победа. Той бе категоричен, че „сините“ и техните фенове са минали през далеч по-тежки периоди и сега също продължат да стоят твърдо зад отбора.

„Не мисля, че сме в криза, но просто не успяваме да си реализираме положенията. Отборът играе добре. Много бързо забравихме как преди година и половина всеки идваше и се снимаше с таблото на „Георги Аспарухов“.

Тогава на всяка една точка се радвахме. Сега започнаха веднага да излизат специалисти, които обясняват как Мъри Стоилов не разбира и е объркал тактиката, какви ментата са били бразилците и т.н. Само допреди месец той беше най-велик, а сега… Не, че е нещо, но не сме загубили последните 5 мача, а не сме победили в тях. Преди това паднахме веднъж от Славия. Тогава пак играхме добре. Бързо забравят хората.

Отбора ни в момента не си взима мачовете, но играе. Създаваме положения, но не успяваме да ги вкараме. Мъри няма вина за това, че не успяват играчите да вкарат. Нека не забравяме и онези 7-8 мача без загуба, когато всички започнаха да говорят как това е Левски и т.н. Когато взехме Купата, Стоилов предупреди, че не сме готови и този успех се дължи на емоциите около отбора. Трябва още време. Дори не се ядосвам, защото виждам, че Левски играе на 100%. Нормално е да има слаби мачове, а понякога и резултати. Не може с едни и същи футболисти да взимаш всеки мач и тези играчи да са в максимално добра форма винаги. Ако бяха влезли част от положенията в последните мачове – какво щяхме да говорим тогава?!“, заяви той пред колегите от „Мач Телеграф“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ