Григор Димитров получил обаждане от Новак Джокович. Разсекретиха съдържанието му.

7 Dni Sport07.11.2022
Григор Димитров,

Григор Димитров ще бъде в звездната компания на бившия №1 в света Новак Джокович и финалистката от Финалния турнир на WTA Арина Сабаленка на Световната тенис лига, която ще се проведе в Дубай между 19 и 24 декември.

Най-добрият български тенисист ще е част от отбора на Соколите, в който попадна и Паула Бадоса.

Контактът за този турнир се е осъществил чрез съдействието именно на Новак Джович, пише столичен ежедневник в броя си за деня. Поканата е била отправена от сръбска страна чрез организаторите и приета от българска.

По този начин за пореден път се вижда, че нашето момче е високо ценено от тенис елита.

Първото издание на атрактивната надпреварата ще включва 18 от водещите състезатели в Тура и ще се проведе в „Кока Кола Арена“.

Каните ще бъдат предвождани от световната №1 при дамите Ига Швьонте, а нейни съотборници ще бъдат Феликс Оже-Алиасим, Гаел Монфис, финалистката от “Уимбълдън” 2014 Южени Бушар, трикратната шампионка от Шлема на двойки Саня Мирза.

В отбора на Ястребите са Александър Зверев, който се завръща от контузия, шампионът от US Open 2020 Доминик Тийм, тазгодишната шампионка от “Уимбълдън” Елена Рибакина и бившата №2 в света Анет Контавейт.

Финалистът от “Уимбълдън” Ник Кирьос предвожда тима на Орлите, в който попадат още шампионката от US Open 2019 Бианка Андрееску, специалистът на двойки Рохан Бопана, финалистката от Финалите на WTA Каролин Гарсия и наскоро прекратилият кариерата си Андреа Сепи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ