Левски се разделя с двама играчи. Мъри им разписва: Довиждане, ще търсим по-добри.

7 Dni Sport05.11.2022
Черно море - Левски, Станимир Стоилов

Отборът на Левски е в криза на резултатите. В последните 5 мача „сините“ нямат победа и от възможни 15 точки са взели само 4, което ги закотви на шеста позиция в таблицата. Това веднага е било анализирано от щаба на Мъри Стоилов и вече се готвят промени за зимния трансферен прозорец, когато Левски ще трябва да надгражда, за да няма подобни спадове и през пролетта, които да ги изкарват от битката за титлата в efbet Лига.

Левски следи няколко играча с идеята да се превърнат в нови попълнениия. Най-невралгичния пост може би е централния нападател, където „сините“ със сигурност ще се подсилят, а с идея за по-дълга скамейка може да се помисли и за двама качествени изпълнителни на тази позиция. Има и други позиции, на които Мъри държи да освежи отбора си.

Разбира се ще има и напуснали. Силно се спекулира, че първия напуснал ще е Николай Михайлов. Той е твърда резерва на Пламен Андреев досега през сезона, като изключим самото начало на кампанията. Това съчетано с фактите, че към играча има интерес от чужбина и позициите на ръководството срещу баща му – Борислав Михайлов подсилват твърденията, че Ники ще напусне стадион „Георги Аспарухов“ през зимата. Това от своя страна ще отвори свободно място за нов вратар в тима на „сините“.

Към момента Абдулахи Шеху също не обнадеждава с изявите си. Неговият договор е до зимата и Станимир Стоилов и щаба му ще искат да видят доста повече, за да му предложат продължаването му и то при по-добри условия. По подобие договор получи Жереми Петрис, който обаче застъпи с много силни изяви и в България и в Европа, за да си го заслужи.

Едно е сигурно Мъри Стоилов и Левски ще трябва да бъдат активни на пазара, за да подсилят отбора си с нужната бройка качествени играчи, за да продължат да се борят за титлата и Купата на „България“.

Запалянковците на Левски също имат своите виждания за трансферите, затова ще Ви публикуваме няколко мнения:

„Според мен трябва да минимизираме щетите и да си вземем мачовете докрая на есента, за да бъде в играта и на пролет, а през зимата здрава работа. Включително и на трансферния пазар. Няколко да се махат и да идват на тяхно място нови, които да са надъхани и да им се играе. Бих предложил Браян Переа от Ботев Враца за централен нападател.“, пише Йоан Стойков.

„Левски трябва да надгражда през зимната пауза. Трябва ни качество и количество играчи, с които да се борим с ЦСКА и Лудогорец. Според мен това ще са ни претендентите за титлата, другите ще изпаднат по пътя.“, пише Алисия Чемирова.

„Нов вратар /резрвен/, нов централен нападател и нов плеймейкър, който да внесе конкуренция в състава. За мен това ни трябва. Ако има бюджет може да се пробва да се вземат двама нападатели, защото виждаме в момента какво се случва, без избор за Мъри и трябва да импровизира. За титла си трябват играчи – това е“, пише Янис Иванов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ