Сердюк ще води нападението на ФК ЦСКА 1948 ЦСКА срещу Левски

7 Dni Sport29.10.2022
ФК ЦСКА 1948 - Спартак Варна, Евгений Сердюк, Парвизджон Умарбаев, Ивайло Чочев

Треньорът на ФК ЦСКА 1948 – Любослав Пенев – ще разчита на най-доброто за днешното гостуване на Левски.

Двубоят на стадион „Георги Аспарухов“ е от 117:30 часа и ще бъде предаван по „Диема Спорт“.

Ел Голеадор сподели на пресконференцията преди двубоя, че няма проблеми с контузени играчи преди мача на „Герена“ и ще има богат избор за срещата. В тима няма наказани футболисти, а след такова се завръща Евгений Сердюк. Именно украинецът ще поведе атаката на гостите срещу сините, пише „Тема спорт“. Нападателят вече отбеляза и първото си попадение за ФК ЦСКА 1948 – срещу Спартак Варна при победата с 2:0 в Бистрица.

Любослав Пенев отново ще заложи на система 4-1-4-1. В защита пред Даниел Наумов ще са Стив Фуртадо, Симеон Петров, Елитон и Джонатан Перейра. Малко пред тях ще бъде позициониран голмайсторът на тима Ивайло Чочев, който от началото на сезона има 13 попадения. В халфовата линия ще действат Парвиз Умарбаев и Октавио, а по крилата ще атакуват Енрике Рафаел и Радослав Кирилов, които ще захранват и подпомагат в нападение изнесения по-напред Евгений Сердюк.

Пенев е запознал тима си със силните и слабите страни на Левски. Гостите отново ще заложат на постепенни атаки и преливането бързо в нападение, където много се разчита на скоростта на Радослав Кирилов и Енрике Рафаел.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ