Григорий ти не случи на държава

7 Dni Sport29.10.2022
Григор Димитров,

Най-добрият български тенисист Григор Димитров е на 1/2 финал от сериите АТП 500 във Виена, Австрия. Това отново успя да повдигне интереса около първата ни ракета. Положителни коментари валят, хейтърите ги няма, но има и реалисти. Те се дразнят как днес Григор Димитров се плюе, а утре като успее думите рязко се сменят и това се повтаря години наред.

Именно в тази група спада мини четивото на Илиана Страшимирова, която пише в една от известните групи във Фейсбук няколко часа преди Григор Димитров да излезе в битка за място на финала във Виена.

„Григорий ти не случи на държава. Това мога да заключа, като гледам как хейтърите се скриха или по-точно лицемерничат и сега са ти фенове. Не ми се говори, но ме боли. Защо не можем да бъдем, като европейците и да обичаме и подкрепяме и при победи и при загуби.

Сигурна съм, че вчера хейтърите точиха ножа и вилицата, за поредна порция хейт, говоря за момента в мача срещу Гирон, когато Григор се върна от много трудна ситуация в третия сет при 2:3 и 0:40 за съперника. Нашето момче обаче успя и те /хейтърите/ прибраха приборите за следващ удобен случай. Само го чакат, само дебнат.

Вярвам, че ако ни подкрепяхме Григор Димитров повече, като народ, ако щеш и като държавна политика, за да се използва популярността му за бъдещите поколения той щеше да е още по-успешен, включително и титла от големия шлем.

Раздай се срещу Даниил и каквото сабя покаже, а аз пак ще пиша положително, надявам се все пак да пиша за победа.“, споделя фенката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ