Нищо не можеш да скриеш. Публикуваха защо Саша Илич е постъпил така с Брадли де Нойер.

7 Dni Sport28.10.2022
Брадли де Нойер,

Левият краен бранител на ЦСКА Брадли де Нойер ще пропусне днешния двубой с Арда от 16-ия кръг на efbet лига. Нидерландецът не попадна в групата на Саша Илич за срещата и не отпътува със съотборниците си за Кърджали. Причината за това е температура, която е застигнала 24-годишния играч вчера сутринта, съобщават колегите от „Тема Спорт“.

Той остана да се лекува в София, като на „Армията“ се надяват да бъде на линия за предстоящото във вторник гостуване на Локомотив (Пловдив).

Сръбският настаник за трети път от началото на сезона по една или друга причина не може да използва нидерландеца. Той бе наказан за плейофите за влизане в групите на Лигата на конференциите срещу Базел заради червен картон, който получи след края на гостуването на Сейнт Патрикс, а в началото на този месец бе и контузен. Защитникът не взе участие в мачовете с Пирин Бл (2:1) и Лудогорец (1:2).

В групата на ЦСКА за мача с Арда не попаднаха и защитникът Енес Махмутович, с когото червените ще опитат да се разделят по време на зимната пауза, както и офанзивните футболисти Симеон Александров и Бисмарк Чарлс.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ