Защитник на Локо Пловдив ще отсъства близо месец

7 Dni Sport28.10.2022
Септември София - Локомотив Пловдив, Отбор

Централният защитник на Локомотив (Пловдив) – Мартин Паскалев ще отсъства от терените близо месец, съобщват колегите от „Тема Спорт“. Бранителят е получил контузия в глезена на една от последните тренировки на тима и в следващите около две седмици ще носи специален ботуш.

Идентична бе травмата и на Евандро след домакинството на Черно море. Бразилецът вече се възстанови и се завърна в групата на “черно-белите”. За мача с Пирин (Благоевград) Мартин Паскалев ще бъде заменен в стартовия състав от Луан.

Старши треньорът на “смърфовете” Александър Томаш няма да може да разчита за визитата в Благоевград и на халфа Петър Витанов. В черно-белия лагер се надяват той да е на линия за отложения мач с ЦСКА – София, който ще се играе във вторник (1 ноември) от 17:15 на стадион „Локомотив“.

Наставникът на пловдивчани няма да прави много промени по състава си за гостуването на “орлетата”. Атаката ще поведе Преслав Боруков, а от по-задни позиции ще бъде подпомаган от капитана Димитър Илиев, докато по крилата ще действат Бабакар Дион и Бирсент Карагарен.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ