Наско Сираков постави стъклен похлупак над Левски

7 Dni Sport20.10.2022
Пресконференция на Левски, Наско Сираков

Днес ръководството на Левски в лицето на Наско Сираков, Ивайло Ивков и Петър Петров дадоха пресконференция, в която обявиха, подновяването на членските карти на клуба „Аз съм Левски”.

След пресконференцията запалянкото на „сините“ Исмаил Петров написа следното четиво, което публикуваме:

„Поздравявам Наско Сираков и компания за пресконференцията днес. Две неща ми напарвиха изключително добро впечатление и искам да ги споделя с вас. Това, че навременна кампанията няма да го коментирам, в клуб като Левски това трябва, да е подразбиране – аплодисменти на ръководството.

Нещата към които искам да насоча вниманието Ви са следните. Откровеността на Ивайло Ивков, който заяви, че няма как да каже, че Левски е спасен, с което да бием тъпана на лъжата, чийто грохот сме слушали много през годините. Въпреки това той излиза и заявява истината: Има още много работа за вършене. Така се прави, заявяваш истината и продължаваш да работиш със същите усилия и дори по-големи.

Второто за което искам да говоря е поведението на Наско Сираков. Той излезе и постави стъклен похлупак върху Левски и заяви: „Готвим се за зима, а ако дойде лято е добре дошло.“. Толкова добре може да го направи само той, поздравления. Аз го разбрах така. Не пипайте и не се вмешателствайте там, където не Ви е работата. Думи, които най-вече са към душманите ни, които се страхуват, че „синята“ лавина набира сила.

Личен извод. Продължавам да помагам, с каквото мога и да градим всичко заедно новото бъдеще на Левски. Прозрачно и чисто – именно каквото трябва да бъде. Всички на стадиона срещу Локо, за да се върнем на пътя на победите.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ