Григор Димитров пое по трънлив път

7 Dni Sport20.10.2022
Григор Димитров,

Най-добрият български тенисист и вече №32 в световната ранглиста – Григор Димитров не изживява най-добрия си период в своята кариера като професионален тенисист. Дими е в серия от три поредни отпадания в първите си мачове на тунирите, в които взима участие. Включително това се случи и на София Оупън 2022.

Григор Димитров е поел по трънлив път и никой не се радва на загубите му, но има светлина в тунела. Тя идва от това, че се вижда как Гришо се опитва да промени част от своите тренировки, процедури оп възстановяване, дори и треньор, за да има промяна и в резултатите, които му се случват.

В момента Димитров е под ръководството на Даниел Валверду. Специалист, с който той е записал най-големите си успехи, а именно титла от АТП Мастърс от сериите 1000 в Синсинати, финалния Мастърс включващ 8-те най-добри, както и №3 в света в част от кариерата си.

Сътрудничеството им в момента е до края на годината, но се говори, че ако Григор се почувства добре и отново намерят начин да работят заедно на най-високо ниво то работата им ще стане за постоянно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ