„От „Герена“ предложиха на Ганчев двойно повече пари за звездите му. Той реши на мига. Бях свидетел.“

7 Dni Sport18.10.2022
Христо Стоичков Коктейл книга Гриша Ганчев (23)

Из публикация на Драголюб Симонович в социалната мрежа Фейсбук:

„Няколко години по-късно в момента, в който Мурад Хидиуед и Тиаго Силва преминаха в ЦСКА – Ганчев отказа двойно повече пари от „Герена“ за двамата. Лично съм свидетел на това. И миналия път писах, че той е много далече от безгрешен човек, но едно е сигурно, че той иска шампионска титла повече от всички цесекари. Тези, които не го познават добре буквално разбраха думите му „ще си играйкаме“ и „ще се бориме за втрото място“.

Тези цинични думи не бяха адресирани към феновете на ЦСКА. Тези цинични думи са послание за „подпийналия и припадналия“ и за „гелосания братовчед на семейство Клинтън“.

Прекалих с похвалите и хубавите думи днес за Ганчев, направо неудобно ми стана. И не ми остана време за сънародника ми Шолак, Левски и Магнитски. В следващото продължение ще им обърна повече внимание. Честито на всички 7 години от „червеното възстание“ срещу задкулисието във футбола. На много хора им трябваха още 5 години, за да се надигнат срещу задкулисието в държавата, а те са едни и същи врагове. Битката тепърва предстои.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ