Младен Кръстаич: Истина е. Не искам да звучи като алиби, но трябва да Ви го кажа.

7 Dni Sport18.10.2022
България, Младен Кръстаич

Целта пред националния отбор по футбол и неговият селекционер е да се изгради състав, който да играе заедно през следващите 10 години. Това заяви в интервю пред колегите от „Нова телевизия“ именно треньорът – Младен Кръстаич.

„Сигурно цяла България очаква класиране на голямо първенство. Това няма да е лесно, казах го още когато бях представен като селекционер. Сега ни предстои период на адаптация.

10 нови играчи бяха повикани, гоним европейски стандарти, за да се изравним с добрите отбори в Европа. Не искам да звучи като алиби, но се стремим да изградим отбор, който в следващите 10 години да играе заедно, затова викаме млади играчи и това ще бъде голямото ни предизвикателство в тези квалификации. Не е в мой стил да коментирам индивидуалните качества на даден футболист.

Всеки е добре дошъл в отбора, но ние с моя щаб сме тези, които решаваме кой ще бъде част от селекцията и кой не“, каза още Кръстаич.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ