„Саша стягай кълките. Предстоят ти тежки 13 дни. Гришата да помага, трябва си.“

7 Dni Sport18.10.2022
ЦСКА, Саша Илич

Отборът на ЦСКА влиза в цикъл от 4 поредни гостувания, които ще бъдат срещу отборите на Ботев Плодив, Ботев Враца, Арда Кърджали и Локомотив Пловдив. Според „червените“ запалянковци това ще бъде крайъгълния камък на сезона им след, който ще стане ясно дали ЦСКА ще се бори за титлата или ще доиграва на пролет.

В името на на този дух публикуваме и анализа на Георги Арнаудов, които пише следното за предстоящите мачове на ЦСКА:

„Утре излизаме срещу Ботев Пловдив в „Коматево“, важен мач за нас, но това е само 25% от това, което ни предстои през следващите близо две седмици. След това предстоят Ботев Враца, Арда Кърджали и Локомотив Пловдив. Тези мачове ще ни решат, какво ще правим след това. Искаме ми се да вземем 12 точки, ако го направим това ще докаже, че реално имаме апетити, да отнемем короната от Лудогорец.

Саша стягай кълките, действай с твърда ръка, който не слуша в името на ЦСКА го слагай на скамейката. Емблемата ни е най-важна. Честта също. Гришата и цялото ръководство и те да помагат. Време е да заявим позиции. Само ЦСКА!“, пише въпросния запалянко.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ