Драган Шолак с официална декларация за Левски: Заповядайте истината, проблема е Васил Божков

7 Dni Sport15.10.2022
57

„Юнайтед Груп“ излезе с официална позиция относно потенциално споразумение с Левски. От компанията заявиха, че е направен финансов и правен анализ, но преговори не е имало.

Такива няма да има и с бившия собственик на „сините“ Васил Божков, тъй като е засегнат от закона „Магнитски“.

Ето какво гласи позицията:

„Във връзка с публикации в български медии, съдържащи твърдения за потенциално споразумение на United Group и/или Sport Republic за придобиване на ФК Левски, United Group и Sport Republic биха искали да заявят следното:

United Group наскоро проведе финансов и правен анализ на ФК Левски, резултатите от който бяха представени и в момента се разглеждат от ръководствата на United Group и Sport Republic. Анализът все още не е коментиран със собствениците и/или ръководството на ФК Левски.

United Group и Sports Republic все още не са провеждали преговори относно придобиването на ФК Левски.

United Group и Sport Republic стриктно спазват приложимите законодателства и регулации и не са преговаряли и няма да преговарят с лица и/или компании, санкционирани по глобалния закон „Магнитски“.

United Group и Sport Republic няма да коментират в бъдеще каквито и да било спекулации по темата. Компаниите ще разпространят официално становище, когато преговорите бъдат финализирани, успешно или не.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ