Левски организира зимен лагер през целия месец януари – Мъри е доволен

7 Dni Sport15.10.2022
Левски, Тренировка

Треньорът на Левски Станимир Стоилов може и да не е наясно все още къде ще се проведе зимната подготовка, но той има готов план какво иска. Идеята на наставника е тимът да има лагер през целия месец януари.

Подобна бе стратегията и в началото на тази година, когато след добрата работа на терените в Турция, отборът наистина се завърна преобразен по родните терени и стигна до триумфа за Купата на България, пишат колегите от „Мач Телеграф“.

Вече излезе информация, че при появата на нов основен акционер, отборът може да бъде награден с пътуване до Дубай и контроли с далеч по-силни противници. Но при всички случаи ще има и лагер в Турция.

Има проблем с конкретните дати и уточняването на съперниците в контролите и той е свързан и с неяснотите около окончателната програма за есенния дял, която зависеше и от жребия за Купата на България. Той определи „сините“ да гостуват в Сандански около 30 ноември, а седмица по-късно евентуално да излязат срещу Лудогорец в Разград. Това ще е последният двубой за годината, след което отборът ще бъде пуснат във ваканция. Стоилов искаше тя да е около месец, но вероятно ще я съкрати с няколко дни.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ