„Да истина е, новината за Славко Матич и ЦСКА отговаря на истината.“

7 Dni Sport12.10.2022
Септември София - Спартак Варна, Славко Матич

Отборът на Септември София смени своя старши треньор и един от най-близките на ръководителят на ЦСКА – Саша Илич, а именно Матич си замина за Сърбия. Двамата бяха в непрекъснат контакт и си помага за развитието на клубовете, които водят. Всичко е по национална линия, а там някъде е и националния селекционер Младен Кръстаич, който също държи връзка с тях.

Славко и Саша обаче си бяха голяма подкрепа и освен в срещи, които са говорили за футбол са били заедно и в своето свободно време. Матич е една от основните причини ЦСКА, да изиграе няколко контроли със Септември София и Симеон Александров, да избере „Армията“ за трансфер пред „Лаута“ или стадона в „Бистрица“, откъдето също е имал оферта. С две думи екс треньорът на Септември и Арда Кърджали е бил от голяма помощ на ЦСКА, което е и разбираемо, защото той се е подвизавал и като играч в отбора на „червените“. Има спечелена Купа на „България“ с отбора през сезон 2005/06.

„Да истина е Славко Матич е обещал на Саша Илич, да продължи с подкрепата си към него и помощта си. Съвети, насоки и жокери за някои млади сръбски талантливи играчи, които може да се озоват при нас. Саша му е отвърнал със същото разбира се, те се подкрепят много. Не е изключено Матич скоро пак да работи в България, той вече се доказа у нас, но това не е толкова важно, ние си гледаме ЦСКА“, коментират по темата от стадион „Българска армия“ пред столичен ежедневник.

Любопитното е, че ЦСКА може да се изправи срещу Септември София на 1/8 финалната фаза в турнира за Купата на „България“. Там вече работи също свързания със стадион „Българска армия“ специалист – Светослав Петров.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ