efbet ще налее още 400 000 лева в Левски

7 Dni Sport12.10.2022
Левски - Ботев Пловдив, Илиян Стефанов, Станимир Тренчев

Ръководството на Левски е сключило пореден много изгоден финансов договор. Сините ще получат 400 хиляди лева от букмейкърската компания efbet.

Фирмата ще даде парите, за да се рекламира по време на домакинските двубои на стадион „Георги Аспарухов“. За тази сума нейното лого ще стои дълго време на електронните пана на сините. Както е известно, генерален спонсор на Левски е друга букмейкърска къща – Palms Bet, пишат колегите от „Тема спорт“.

Тя обаче никога не е крила, че не иска ексклузивитет, а е отворена и друга фирма от нейния бранш да помага за подобряване на финансовото състояние на клуба. Точно за това и столичани са получили 10 хиляди лева от реклама от друга букмейкърска компания за домакинството на Ботев Пловдив през уикенда, спечелено.

За Левски предстои важни дни до края на годината. Както е известно, преговорите за евентуална смяна на собствеността са в напреднала фаза и мажоритарния пакет акции може да премине от ръцете на Наско Сираков в тези на компания, собственост на сръбския бизнесмен Драган Шолак. За 15 ноември е насрочено и Общо събрание на клуба. Една от точките, залегнали в дневния ред е: „Промяна в състава на Надзорния съвет“. В момента в този орган влизат Наско Сираков, Константин Папазов, Петър Ганев и Венцислав Димитров. Последният е представител на генералния спонсор на сините.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ