Вили Вуцове: Ще Ви кажа истината за Левски, ЦСКА и Лудогорец, така си е

7 Dni Sport28.09.2022
велислав вуцов

Бившият треньор на Левски Велислав Вуцов сподели впечатленията си от играта на сините от началото на сезона.

„Следя всички отбори в България. Старая се да гледам почти всеки мач от първенството. Сега Левски играе много добре. Въпросът е финансов като проблем. Ако се реши или регулира той, нещата ще са наред.

Спортно-технически те са много по-добре, отборът играе много по-агресивно, има и по-качествени футболисти. Мисля, че бюджетът в момента е доста по-висок от това, което беше в предните 1-2 години.

Това се отразява позитивно. Хората искат да виждат добър и силен Левски – в момента е такъв“, коментира Вуцов пред колегите от „Герена.бг“.

Треньорът коментира и дали сините ще могат да се борят за шампионската титла през този сезон.

„Не знам доколко може да се пребори с Лудогорец, но при всяко положение е много пред ЦСКА и е по-близо до разградчани от всеки друг път. В мача за Суперкупата с орлите Левски не надигра съперника, но и не бе надигран. Абсолютно равностоен бе двубоят. Получи се хубав мач и лотария при дузпите“, добави още той.

Вили Вуцов е бил играч и старши-треньор на Левски. Ритал е за „сините“ от 1986 до 1987-ма година, а е бил начело на клуба, като специалист в периода 2008-ма – 2009-та година, след което следва период в Славия София.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ