Ботев Пловдив се чуди между Дубай и Доха за зимен лагер

7 Dni Sport28.09.2022
Ботев Враца - Марица Пловдив, Емануел Току, Антоан Бароан

Ръководството на Ботев Пловдив отново се стяга за скъп лагер по време на зимната подготовка. Изпълнителният директор Герман Чистяков разкри, че се разглеждат две възможности – Дубай и Доха.

„Скоро ще сме избрали точните дати и локации. Част от подготовката ще се проведе в Пловдив, а друга част – в чужбина. Точно в момента се работи по това“, обяви Чистяков.

Той говори и за руския влогър, който тренира с тима.

„Миша Прокопиев – изключително талантлив млад футболист, минал през школата на Зенит. През тази година той отлично се представи в мачовете за купата на Русия, които за него бяха дебютни в професионалната кариера. Михаил идва на проби при нас. Треньорският щаб ще наблюдава представянето му и след това ще вземем решение за неговото бъдеще при нас. Миша е популярен в Русия благодарение на социалните мрежи, но в дадения случай не медийната страна на въпроса ни интересува.

Ние гледаме на Михаил като на професионален футболист и неговото бъдеще в Ботев зависи изключително от това как ще се представи по време на тренировъчните занимания с отбора. А ако той успее да докаже потенциала си пред клуба и продължи кариерата си при нас, многобройната аудитория, която го следва, автоматично ще започне да следи и Ботев. Засега нямаме планове да работим с руския пазар, особено в настоящата ситуация, но нещата могат да се променят изключително бързо. И това, че там вече са чували за Ботев, може да се окаже много полезно за нас“, заяви Чистяков.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ