Саша Илич към Гриша Ганчев и сие: Аз просто не работя така, съжалявам

7 Dni Sport28.09.2022
ЦСКА - Септември София, Юрген Матей, Мено Кох, Димитър Евтимов

Изминаха повече от десет дни от първата загуба на ЦСКА за сезона в efbet Лига и тя беше от вечния съперник – Левски, който е воден от Станимир Стоилов. Основната опорка, по която Саша Илич е обвиняван за загубените точки в този двубой е, че не е използвал новите си попълнения, които видиш ли, щели да изненадат Мъри и компания и ЦСКА щял да вземе по-голямо игрово предимство. Става въпрос за Марсинио Кареасо, Жираир Шагоян и Симеон Александров.

Сръбският специалист е отговорил изчерпателно на тази опорка. Той е заявил пред фенове, а и ръководство, че той не процедира така и съжалява, че ако е изненадал неприятно някой с този си ход. Илич е казал още, че няма как да включи в групата играчи, които са на 4-5 тренировки с отбора му и е приключил темата. Според треньора това не е причината ЦСКА да загуби от Левски. Тя се изразява в липсата на желание и най-вече по-голямото такова на „сините“.

В момента Саша Илич води тренировките на ЦСКА с мисъл за нова схема, която налага при „червените“. Такива наченки се появиха при победата над Септември София с резултат 2:0 с попаденията на Дюкенс Назон и Дауде Бамба. Специалистът е много доволен, че най-накрая може да използва и Бисмарк Чарлс, който се възстановяваше от контузия. Бързоногият атакуващ състезател получи време в контролата и показа добри неща, но си личи, че му трябва игрова практика.

ЦСКА подновява първенството с мачове срещу Пирин Благоевград на стадион „Българска армия“ и гостуване на „Хювефарма Арена“ срещу 11-кратният шампион на България – Лудогорец. В тези два мача Илич няма да може да използва един от капитаните на ЦСКА – Иван Турицов, който си изкара „червен“ картон във Вечното дерби и ДК към БФС го наказа за две последователни срещи.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ