ЦСКА привлече нов играч

7 Dni Sport28.09.2022
ЦСКА - Септември София, Контрола, Бисмарк Чарлс

Отборът на ЦСКА не спира да работи на тихия фронт, за да бъде по-силен и да настигне големия си конкурент Лудогорец.

Поредната стъпка затова е нов входящ трансфер, който на практика е сключен, но ще се осъществи през зимния трансферен период. Става въпрос за централен защитник, който идва от скандинавски страни и може да се похвали с много добра игра с крака. Именно такъв тип играч трябва на Саша Илич за стила игра, който иска да демонстрира в ЦСКА.

Името на играча се пази в тайна, но е постигнато пълно разбирателство по преминаването му на „Армията“, което е добра новина за Саша Илич, защото той ще може да го използва от ден първи на зимната подготовка, която тази година ще е по-голяма заради Световното първенство в Катар.

„Червените“ ще вземат още няколко играча през паузата, разиграващ плеймейкър от Бразилия също е договорен, а се водят разговори и с още няколко играчи, които могат да правят разликата и да помогнат на ЦСКА, да бъде на по-добро ниво и да се включи в битката за титлата на България.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ