Юрий Кучев от БФС: Ще Ви кажа истината за ЦСКА. Уверявам Ви, че е така.

7 Dni Sport22.09.2022
ЦСКА - ФК ЦСКА 1948, Велко Капланович, Любослав Пенев

Председателят на Дисциплинарната комисия към БФС Юрий Кучев бе гост в „Гостът на Спортал“.

Той коментира и наказанието на ЦСКА от мача с ФК ЦСКА 1948.

„ДК наложи наказание на ЦСКА, но няма предвидено лишаване от домакинство в този случай. Имаме при случаите с хвърлен предмет, което е докоснало длъжностно лице. Представители на клубовете не са такива. Това е съществената разлика. Обърнали сме внимание и затова размерът на наказанието е такова. Недопустимо е да замеряш и да имаш такава агресия по отношение на ръководството на даден отбор. Всичко е описано и някой трябва да си свърши работата.

Делегатът на срещата Левски – ЦСКА е описал допълнителен доклад – за средния пръст на Бусато. Ако не сме сезирани, няма как да разгледаме някакъв случай. Затова приканвам и журналисти, спортни деятели, а и самите футболисти, когато имат чувството, че са накърнени техните права, да пуснат една жалба до ДК.

Уверявам ги, че ще я разгледаме. Много са лицата, които са задължени да предоставят тази информация. Много пъти сме сезирани от комисията по етика и феърплей“, заяви Кучев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ