Иван Турицов от ЦСКА преживя неприятна случка, ближе рани, съжалява

7 Dni Sport21.09.2022
ЦСКА, Иван Турицов

Един от капитаните на ЦСКА – Иван Турицов със сигурност в момента не изживява най-добрите си дни, като играч на тима от стадион „Българска армия“. Причината е загубата срещу Левски и спорното му представяне на десния фланг. Черешка на тортата бе изгонването му за удар без топка срещу играч на „сините“, което пък от своя страна го извади и от мача в Разград срещу шампиона Лудогорец.

„Армейските“ фенове са бесни на случилото се и организират неприятна случка на бързоногия защитник. Иван е едно от най-обвиняваните имена в социалните мрежи. Срещу него се плюе безмислостно и изравняван със земята, а качествата му са сравнявани с футболисти от „В“ група и по-долните нива на родния футбол. Има и такива, които го защитават и пишат, че всеки играч има период, в който е в слаба форма.

„Иван ни провали в неделя. Той е един от капитаните ни, знае какво е ЦСКА, показва го многократно, но когато има грешка, тя задължително трябва да се посочи. Именно такъв е случая в момента. Беше прегорял, а това което сътрвори накрая – без коментар“, пише Ален Иванов.

„Да, Иван ни провали, но той е наше момче. Такива каквито искаме да има повече в състава – българи. Тях трябва да ги уважаваме и да им помагаме, да излизат от такива ситуации, защото утре от тях, ще искаме добра игра, нали? Хайде да се замислим, защото да плюеш е много лесно, а и не помага с нищо. Така разсъждавам аз.“, пък му отговоря Георги Христозов.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ