Има промени в ЦСКА

7 Dni Sport21.09.2022
ЦСКА, Саша Илич

Собствениците на ЦСКА – баща и син Гриша и Данаил Ганчеви, Юлиан Инджов и Христо Стоичков са недоволни от видяната продукция във Вечното дерби с Левски. Това е наложило разговори на най-високо ниво в клуба, които пък са довели до промени. Те най-вече ще се изразяват в доверието, което получават, а не защитават с изявите си определение единици от избранниците на Саша Илич.

Ръководителите на клуба искат незабавна реакция и задължителна серия от победи след подновяването на шампионата. Това минава през победи над Пирин Благоевград, като домакин на стадион „Българска армия“, а след това гостуване в Разград на 11-кратния шампион на България – Лудогорец.

Шефовете на „армейците“ са категорични, че разликата в таблицата не трябва да се отваря по никакъв начин, а дори тя трябва да се превърне от пасив в преднина. Припомняме Ви, че в момента ЦСКА изостава от Лудогорец на една точка, като двата отбора имат еднакво количество изиграни двубои.

Позитивното за Саша Илич е, че след подновяването на шампионата ще има по-голяма конкуренция в състава си. С нови и свежи сили към тима се включват Бисмар Чарлс, Марсинио Кареасо, Жираир Шагоян и Симеон Александров. От друга страна пък два мача ще пропусне десния бек – Иван Турицов. Жеферсон Телес пък виси с картони и трябва да внимава много, за да не изгори за гостуване на „Хювефарма арена“ в Разград, което се явява ключово на този етап в борбата за челните позиции в „efbet Лига“.

От своя страна Саша Илич е планирал разговори на четири очи с играчите, за които смята, че не показват 100% от своите възможности, за да може това да се промени и ЦСКА да се върне на пътя на победите.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ