Гриша Ганчев реши, как ЦСКА ще продължи от тук нататък

7 Dni Sport19.09.2022
Левски - ЦСКА, Юрген Матей, Георги Миланов

Отборът на ЦСКА допусна първа загуба през сезона в efbet Лига. Тя дойде от Вечният съперни Левски с 0:2 пред над 20 000 зрители на стадион „Васил Левски“. След нея в „червените“ среди се изля разочарование и стотици коментари, които в голямата си част са негативни. Фен клуб Сектор „Г“ пък бетонира позицията си, че скоро няма да се върна на мястото си на стадион „Българска армия“ и иска да види адекватна промяна.

След загубата на ЦСКА от Левски е имало разговори на високо ниво в отбора. Саша Илич е бил уведомен, че има пълен картбланш на доверие, за да продължи положителната промяна в играта на тима, която доведе до 22 спечелени точки в 9 мача в efbet Лига. 7 победи, 1 равенство и 1 загуба. Пред сръбският треньор има задача първите два мача след паузата да бъдат спечелени, за да се минимизира и компенсира загубата на точки след поражението от Левски. Въпросните два двубоя са срещу Пирин Благоевград на стадион „Българска армия“ и срещу Лудогорец в Разград.

Добра вест за Саша Илич и екипа му е, че именно тогава той ще може да разчита на вече навлезналите в добър ритъм трио нови попълнения Марсинио Кареасо, Жираир Шагоян и Симеон Александров. Екипът на сърбина ще очаква и решението на ДК към БФС за наказанието на Иван Турицов, който ще определи дали десния бек ще бъде на разположение за ключовия мач в Разград.

Процесите със стадиона също се движат по план и скоро се очаква официална информация от клуба по темата.

„Неприятна загуба никой не я е искал в клуба, но сега сме длъжни да се изправим и да направим нова победна серия, която трябва да стартира с успех над Пирин и Лудогорец. Работим затова.“, коментираха от „Армията“.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ