Среднощна среща по високите етажа Илич – Ганчев, има и решение: Саша е бесен

7 Dni Sport19.09.2022
Левски - ЦСКА, Саша Илич

ЦСКА загуби втори пореден мач от Левски на 0 без да отправи удар към противниковата врата.

Преди четири месеца за Купата на „България“, а сега за първенство в шампионат, в който не бе губил досега. Очаквано след мача е имало разговори по високите етажи на ЦСКА на ниво треньор – собственици. Поискано е обяснение, защо се е стигнало до нов крах в мач №1 на България. Разговорите са конфеденциални, но е ясно, че е била коментирата и темата – Иван Турицов и глупавия му червен картон в 90-ата минута.

Именно този картон е на път да изкара десния бек на „армейците“ от следващите два мача на отбора, които са с Пирин Благоевград в София и с Лудогорец в Разград. Саша Илич е бесен от това и е взето решение, да се работи по тази тема и да се обжалва бъдещо такова наказание и един от най-ключовите играчи на сръбския треньор, да може да вземе участие.

Аалтернативата на Турицов отдясно на защитата – Асен Дончев, в момента е контузен. Той получи травма в глезена в двубоя със Славия преди седмица и все още не е ясно кога ще може да се завърне на терена. Ако той не е готов за игра след паузата за мачовете на националните отбори, най-вероятно отдясно на отбраната ще бъде върнат Тибо Вион, а неговото място в средата на терена ще заеме Жеферсон. Бразилецът обаче също виси за мача с Лудогорец, тъй като има 4 жълти картона от началото на сезона.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ