Разсекретиха истината новия в Левски – Абдулахи Шеху, не му е чиста работата

7 Dni Sport18.09.2022
Левски, Абдулахи Шеху

В петък Левски изненадващо обяви привличането на нигерийския национал Абдулахи Шеху, след като от доста време от „Герена“ твърдяха, че няма да взимат нови футболисти до зимния трансферен прозорец.

29-годишният Шеху впечатлява със спортна визитка, тъй като има 41 мача за националния отбор на Нигерия, а освен това през 2016 г. печели бронзов медал от олимпийските игри в Рио де Жанейро.

Нигериецът обаче е центъра на страшен скандал, докато в периода 2018-20 играе за турския Бурсаспор. Медиите в страната твърдят, че Алдулахи Шеху е нападнал физически съпругата си Сумая и е оставил белези по лицето ѝ.

Между двамата избухнал скандал заради телефонен разговор. Публикации в югоизточната ни съседка твърдият, че футболистът е подслушвал жена си и всички нейни разговори минавали и през неговия телефонен апарат.

В дните след вестникарските публикации, Сумая прави официално обръщение, в което защитава Абдулахи Шеху. Тя твърди, че в информациите няма нищо време. Уточнява, че белегът ѝ е следствие на необясним инцидент, а съпругът ѝ никога не е повишавал тон, нито пък я е удрял.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ