Размествене на пластовете в Сектор „Г“ 48 часа преди Левски – ЦСКА: Организират се срещи

7 Dni Sport16.09.2022
ЦСКА - Ботев Враца, Сектор "Г"

До Вечното дерби между Левски и ЦСКА остават няколко дни, билетите вече са в продажба и феновете си ги взимат с пълна сила. Билетите за „синята“ страна вървят с по-висока скорост, докато в „червено“ има малко неяснота около Сектор „Г“ и дали ще бойката ще бъда паузиран за мача. По-скоро това няма да се случи, но все пак се забелязва разместване в пластовете. Някои малки фракции най-вече от провинцията заявяват, че все пак ще посетят дербито. Други пък по-големи, като „Армейци – Гоце Делчев“ пишат в официалната си Фейсбук страница, че организират среща няколко часа преди мача, а именно на 17.09. Очаква се на този мийтинг ще се коментира посещението на фракцията на Вечното дерби ден по късно.

Публикуваме цялото съобщение на запалняковците:

„ДО АРМЕЙЦИТЕ ОТ ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ И РЕГИОНА

Армейци,

На 17.09.22г.(събота), от 17:48ч. в зала „Неврокоп Арена“, ще се проведе важна среща относно организацията и функционирането на Фен клуба със съответното помещение за всички червени сърца от Гоце Делчев и Региона.

Заповядайте! Очакваме Ви!“

Всичко това се спкулации, мнения и прочие, позиция от Фен клуб Сектор „Г“ към момента няма.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ