Станислав Шопов: Да истина, но разбирам и Саша Илич за решението му

7 Dni Sport15.09.2022
ЦСКА - Славия, Станислав Шопов

Полузащитникът на ЦСКА Станислав Шопов, даде интервю за предаването „Домът на футбола”.

Той разкри какво е настроението на отбора преди дербито с Левски.

„Добре съм, всичко върви по план. Чакаме дербито. Постигаме добри резултати и съм много щастлив от това. Благодарен съм на треньорите, че ми дават този шанс, но знам, че на всяка тренировка и всеки мач трябва да давам всичко от себе си, за да получвам този шанс. Гледам позитивно на нещата, гледам да извлека максимума. Има разлики между Нидерландия и България. Научих доста неща в тактически план, лично за мен в темпото на игра е най-голямата разлика, но мисля, че и тук в България има много добри футболисти“, заяви Станислав Шопов.

„Левски са в много добра форма. Загубата им в предния мач няма да им попречи да играят добре срещу нас, но се надявам ние да покажем най-доброто от себе си и да победим. Ние сме професионалисти, трябва да забравяме всеки мач, независимо дали е победа или загуба. Важно е да гледаме настоящето. Най-сериозно впечатление в играта на Левски ми прави, че постоянно атакуват и отправят много центрирания и удари“, сподели футболиста на „червените“.

„Да истина е със сигурност по-удобната позиция за мен е зад нападателя, но аз съм готов да играя където ме пусне треньора, само да помогна на отбора. Разбирам решението му. Аз съм много щастлив, че има конкуренция в състава, защото без конкуренция не даваш максимума, мисля че това може само да ни помогне“, коментира Шопов.

„Това е най-голямото дерби в България, представям си една неописуема атмосфера и ще се радвам да я усетя на терена. За мен публиката на ЦСКА е най-голямата в България и ще се радвам да ни помогнат на терена като 12-ти играч. Със сигурност това не е просто един мач, защото е истинско дерби. Но този мач няма да реши шампионата“, завърши той.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ