„Левски с Мъри и с тази публика плаши много хора! Не си правете майтап“

7 Dni Sport13.09.2022
Локомотив София - Левски, Фенове

Феновете на Левски от „Blue Boys Петрич“ направиха публикация на страницата си във Фейсбук, свързана със съдийските грешки в ущърб на любимия им отбор. Ето какво написаха привържениците:

„Забелязваме, че напоследък съдийските „грешки“ в ущърб на Левски зачестиха. Вече дори т.нар. ВАР не може да спре явното ощетяване на нашия отбор от страна на тези престъпници и техните колеги.

Напълно наясно сме с факта, че този Левски, начело с Мъри и с тази публика зад него, плаши много хора. Едни много „малки хора“ с дребни душици и сърца на мишки. Съветваме ви да не си играете с огъня, защото знаете какви са последствията след въпросната игра, особено за „играчите“.

Повече от ясно за всички е, че подаването на жалби е безсмислено, както се разбира от отговорите и отношението на Съдийската комисия към БФС. Поради тази причина не ни оставяте много голям избор. Бъдете сигурни, че няма да позволим тази откровена подигравка с Левски да продължава дълго.

Не си правете майтап с Левски, за да не усетите „нашата любов“.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ