Славко Матич скандализира българския футбол: Ако кажа истината, ще ме накажете

7 Dni Sport12.09.2022
Септември София - Локомотив Пловдив, Славко Матич

Септември и Локомотив Пловдив изиграха равностоен мач, заяви треньорът на столичаните Славко Матич. “Смърфовете” се наложиха с 0:1 в София.

“Честитя на Локомотив. Победата не мога да кажа, че е незаслужена. Ако кажа каквото мисля, ще ме накажат като Илиан Илиев. Не искам да давам поводи да ме наказват. Имаше два смели и равностойни отбора. Не много качествен мач. Търсхме много единоборства, бяхме смели, агресивни. Почти цял мач се опитвахме, знаехме какви качества има Локо (Пловдив). Накрая липсваше и късметът малко, в последните минути имахме положения.

Опитът липсва, но той идва от мачовете. Ние се оптиваме да работим честно. Нямаше хубави атаки, имаше единоборства и тичания, имахме 2-3 чисти положения, които не вкарахме. Накрая се опитвахме да атакуваме, въпреки че можеха да ни вкарат. По добре да паднеш с 0:2, отколкото да не се опитваш да изравниш.

Момчетата показаха характер днес. Показаха точно, каквото трябва. Липсва ни концентрация.

Александров отива в един от най-големите клубове в България и това една мотивация за останалите. Мислим генерално, всичко върви както трябва, но нормално е да липсват и точки”, заяви Матич.

Автор: „Спортал“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ