Чистка в Спартак Варна

7 Dni Sport09.09.2022
Локомотив София - Спартак Варна, Кристиян Колев

Спартак Варна се раздели със Руслан Черненко и Георги Чукалов.

Очаква се и раздяла с Генади Луго, Николай Иванов и Лиандро Мартинс, които имат договори с клуба, пишат колегите ни от „Мач Телеграф“. Същото е положението и с халфа Мохамед Фатау, който сключи двегодишен договор, но треньорското ръководство се отказва от услугите му.

В последните две срещи срещу Локомотив София и ЦСКА-София тимът игра силно, но отново не успя да вземе точка. Под Аязмото със сигурност спартаковци ще заложат на нападателния стил в битка за победата. Едва ли треньорът Тодор Киселичков ще направи някакви промени с оглед на потенциала, с който разполага. Единственият отсъстващ е нападателят Мартин Тошев, който е с контузия и пропусна последните две срещи.

Опитният Пламен Димов вдъхна сигурност в отбраната, а напред при липса на типичен нападател бързите Ромей Ивеш и Здравко Димитров ще си сменят местата в центъра и по крилата, а от по задна позиция ще атакуват Божидар Васев и Румен Руменов, които знаят как се бележат голове с опита си в отборите, за които са играли.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ