Любослав Пенев: Чочев е най-добрият футболист в първенството

7 Dni Sport08.09.2022
ФК ЦСКА 1948, Любослав Пенев

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Любослав Пенев говори преди мача на тима срещу Ботев (Пловдив) от 10-ия кръг на efbet Лига.

„За нас няма да има лесни мачове. Ботев не е в лоша форма. Отбор с възможности, който ще отиде на различна позиция в класирането. Ние се изправяме срещу сериозен и силен съперник. В началото на първенството сме. Има много мачове, няма да има подценяване“, започна Пенев.

„В процес сме на изготвянето на документите на Сердюк, но по-скоро няма да може да е готов. Георги Русев е на разположение. Имаше лек физически проблем. Ще бъде на линия за мача с Ботев (Пловдив). Няма контузени играчи, които да не могат да играят в този сблъсък“, добави още той.

„Моето виждане и мнение се различава от това, което мисли националният селекционер. Редно е да се викат футболистите във форма, а не футболисти, които не играят. Смело мога да кажа, че към този момент и Чочев е най-добрият футболист в българското първенство, и Дани Наумов е най-добрият български вратар. Моята група би била коренно различна. За мен трябва да се викат най-добрите и да се разчита на тях в тези два важни мача.

Тренираме, подготвяме се. Играем добър футбол и печелим мачовете. Това е правилният път и посока. Въпрос е да издържим физически и психически, за да продължим по този начин. Това е пътят. Няма да е лесно“, завърши Любо Пенев.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ