Тежка случка за Стойчо Младенов на стадион „Българска армия“, последствията са непоправими

7 Dni Sport30.08.2022
ЦСКА, Стойчо Младенов

Огромно напрежение имаше по време на първото полувреме между ЦСКА и ФК ЦСКА 1948.

С началото на мача ложата, където бяха Стойчо Младенов, Радослав Здравков, Добрин Гьонов и други от ръководството на гостите бе засипана със запалки, бутилки, стотинки и фалшиви банкноти.

Младенов преди няколко дни бе назначен за оперативен директор на ФК ЦСКА 1948. Под обидите на феновете попадна и наставникът на гостите Любослав Пенев.

Филип Филипов и Георги Велинов се опитаха да успокоят обстановката, но не успяха. Заради това влезе полиция в ложата, за да загради хората на гостите.

В края на първото полувреме Радослав Гидженов спря мача, за да помоли да се спре с бутилките, които литнаха и към страничния съдия.

Най-сериозно го отнесе именно Стойчо Младенов, който чу и видя неща, които не е очаквал никога да види през своята кариера именно от феновете на стадион „Българска армия“. Запалянковците коментират, че последствията са непоправими и връщане назад за тях няма.

Все пак има и фенове, които се отвращават от подобно поведение към легенди от калибъра на Стойчо Младенов и Любослав Пенев. Такива са и момчетата от „Offenders“, които пуснаха и декларация, в която осъждат тези действия на феновете.

Лаконично съобщение по темата пусна и лидера на фракцията – Васко, който пише следното:

„Да кълнеш, плюеш и обиждаш хора, изградили и извоювали историята ти, която вече няма кой да надгради е срам и позор.“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ