Гришо стартира US Open във вторник, Кузманов и Томова с последна крачка днес

7 Dni Sport26.08.2022
Григор Димитров,

Григор Димитров ще започне участието си на US Open 2022 във вторник или с други думи казано във втория ден от турнира.

Организаторите съобщиха, че в понеделник програмата ще стартира с двубоите от долната половина при жените и горната при мъжете. Това означава, че почти сигурно във вечерната сесия в понеделник на корта ще излезе Серина Уилямс, за която това ще е последния турнир.

Брендън Холт е тенисиста, който ще се изправи срещу Димитър Кузманов в последната крачка преди голямата мечта – влизане в основна схема на турнир от Големия шлем.

Кузманов победи 173-тия в света Лука Нарди, а след това и 131-вия Лиам Броуди. 24-годишният американец е номер 296 в света. Холт обаче направи силен сезон, в който записа 46 победи на различни нива, а преди началото на сезона той е заемал 924-то място. Мачът на Димитър Кузманов срещу Брендър Холт ще започне в 18:00 часа.

Виктория Томова също е на крачка от влизане в основната схема. Тя ще се изправи срещу Виктория Кузмова от Словакия, която е 182-ра в света. Срещата на Вики също стартира в 18:00 часа българско време.

Автор: „Дспорт“


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ