Спас Делев ще смени Кирил Десподов в постройката на Шимунджа

7 Dni Sport25.08.2022
Лудогорец, Кирил Десподов

Спас Делев почти сигурно ще смени наказания Кирил Десподов на лявото крило за днешното гостуване не Жалгирис, пишат колегите от „Тема спорт“. Националът е наказан и пропуска визитата. Старши треньорът Анте Шимунджа е имал колебание дали да пусне Делев, или Жоржиньо. При това положение зад нападателя ще действа Рик Джонатан, който не игра в първата среща с литовците заради санкция. Той обаче започна сред 11-те при победата с 4:0 над Пирин в Благоевград. Отдясно ще е Текпетей, а на върха на атаката Игор Тиаго се очаква да бъде предпочетен пред Матиас Тисера.

В средата на терена до Шоу ще започне полякът Пьотровски. Доминик Янков и Клод Гонсалвеш отпаднаха от групата заради контузии. Родният национал бе и наказан за първата среща, но за реванша не успя да се възстанови.

Каули Оливейра се завръща след травма, но пак ще остане на пейката. На вратата Падт, който получи почивка срещу Пирин, ще смени Симон Слуга. Карето в отбрана изглежда най-ясно – Сисиньо и Недялков бекове и Пластун и Вердон централни защитници.

Наставникът на Жалгирис Владимир Чебурин пък няма да разчита на двама наказани. Аут за реванша са халфовете Казлаускас и Миколюнас. Първият бе изгонен в двубоя с Лудогорец, загубен с 0:1.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ