Козмин Моци: Близо сме до нови момчета

7 Dni Sport24.08.2022
Лудогорец, Козмин Моци

Техническият директор на Лудогорец – Козмин Моци – сподели очакванията си за реванша срещу Жалгирс в плейофите на турнира Лига Европа. В първата среща „орлите“ спечелиха с минималното 1:0 в Разград.

„Оптимизъм е ясно, че има. Знаем и какво ни чака там. Играли сме там преди години, знаем какъв е теренът там, но аз вярвам в момчетата и съм сигурен, че утре вечер след края на срещата ще се радваме. Може да съжаляваме, че не взехме по-голяма преднина, но не е моментът. Водим в резултата с 1:0, трябва да сме много умни и трябва всички да се борим от първата до последната минута.

Ние нямаме време да се подготвим. Преди два дена играхме в Благоевград, връщахме се, бяхме постоянно на пътя. Не е само теренът, те ще играят по съвсем различен начин като са домакини. Момчетата са подготвени и готови за мача утре.

Всеки футболист е важен, но имаме 22-ама футболисти и който излиза утре трябва да дава всичко от себе си. Доминик Янков има някаква стара контузия, която му създава проблеми на моменти и му пречи. Не е много сериозно и се надявам много скоро да е на линия. Каули вече е добре, от два дена тренира с отбора. Надяваме се отсега нататък да няма повече такива контузии.

Отборът се готви за всичко, ясно е. Ние не отиваме с мисъл да играем продължения и дузпи. Нормално е да тренираш и такива неща.

По никакъв начин трансферната политика не влияе от това дали ще играем в Лига Европа, или в Лига на конференциите. Ние следваме добри футболисти, близко сме до нови момчета. Все още не е на 100% всичко сигурно, така че няма смисъл да говорим за тези неща. Треньорът ще има последната дума. Ние сме търсили футболисти на позиции, на които треньорът има нужда“, заяви Моци.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ