Мъри е бесен, вилнее на „Герена“: Лъжец, интригант, вън от Левски, веднага

7 Dni Sport24.08.2022
Станимир Стоилов,

Станимир Стоилов е оказал огромния натиск към Константин Папазов, принуждавайки го да подаде оставка като член на Надзорния съвет на Левски.

Това съобщиха пред колегите от „БЛИЦ“ феновете, присъствали на срещата на върха в синьо, състояла се в столичен хотел вчера. Тити вече призна, че си тръгва от футболния клуб след оказан натиск

Той направо бил като попарен от мощната словесна атака на Мъри. Свидетели твърдял, че Стоилов буквално попилял Папазов.

„Нападна го поради няколко причини. Първо, заради неустойката от прекратения договор с „Макрон“, който Тити беше обещал да плати“, разказаха източниците.

„Мъри поне пет пъти го нарече „лъжец“ и „интригант“ и обяви на всеослушание: „Тити, вън от Левски, веднага вън!“

„Папазов се опита да си отвори устата и да обясни, че той бил уредил навремето акциите, но това не мина. Стоилов просто беше като ураган. Посече го, че всява интриги на всички етажи в клуба, включително и най-вече сред феновете. Че е излъгал за неустойката, която така и не плати.“

„Каза му, че сто пъти досега е трябвало да подаде оставка. И че сега на всяка цена трябва да го стори. Казано метафорично – Мъри тегли шута на Папазов. Никога не сме виждали Тити така да е загубил ума и дума“, уточниха присъствали на сбирката.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ