Гриша Ганчев с директива в ЦСКА за четвъртък: Това трябва да се случи, направете го

7 Dni Sport24.08.2022
ЦСКА, Гриша Ганчев

Този четвъртък на стадион „Сейнт Якоб Парк“ в Базел, момчетата на Саша Илич излизат срещу едноименния отбор от града в реванша на плейфоа за влизане в групите на Лигата на Конференциите между двата отбора. ЦСКА има крехка преднина от София, която дойде след автогол.

Мотивицията при „армейците“ е на много високо ниво и те са нясно, че могат и трябва да спечелят този плейоф и по този начин да си осигурят участие в Лигата на Конференциите минимум до зимата.

Чувството за пределна мобилизация идва както от фенове, играчи и треньори така и от ръководството. През вчерашния ден са били наредени и изплатени 300 000 лева премии за играчите за достигането им до плейфоа в Лигата на Конференциите, ако те успят да го преодолят ги очакват още 1 000 000 лева. Така бе и миналата година.

Столичен ежедневник анализира, че този ход на Гриша Ганчев дава да се разбере, че той е твърдо зад отбора, вярва в него и въпреки напрежението на трибуните и в „червената“ общественост в момента собственика иска да успее.

Изданието допълва, че както Г-н Ганчев така и другите акционери, фенове и всички около ЦСКА искат момчетата да се раздадат и да опитат да направят пореден подвиг в Европа.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ