Тити Папазов: Подадох своята оставка под натиск, бях принуден

7 Dni Sport24.08.2022
Царско село - Пирин Благоевград, Тити Папазов, Валери Божинов

Баскетболният треньор Константин Папазов потвърди с публикация във Facebook, че е подал оставка като член на Надзорния съвет на ФК Левски.

Той сподели, че е принуден да го стори и очаква решението на собственика Наско Сираков дали оставката му ще бъде приета. Тити заяви, че е горд, защото е в основата Левски да си възстанови своята идентичност.

„Подадох оставка от Надзорния съвет. Собственика трябва да реши дали ще я приеме. Бях принуден да взема това решение под натиск. Мисля, че ако аз съм проблема, това е най-лесното решение за мен. Винаги съм работил с любов за ЛЕВСКИ и абсолютно безкористно! Горд съм, че преди малко повече от две години бях в основата ЛЕВСКИ да си възстанови своята автентичност. Година по-късно да намери подкрепата на генералния спонсор PALMS BET! Само ЛЕВСКИ за всички истински и безкористни ЛЕВСКАРИ! Завинаги един от ВАС!!!“, написа Тити Папазов.

Малко след това той направи втора публикация в личния си профил във Facebook и бе категоричен, че темата около оставката му е изчерпана и е казал всичко нужно.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ