Иван Велчев – Кюстендилеца каза цялата позорна истина докрай: Да, вярно е!

7 Dni Sport16.08.2022
Иван Велчев - Кюстендилеца, Гриша Ганчев

Един от популярните фенове на ЦСКА – Иван Велчев, написа публикация в социалните мрежи. Велчев призна, че „никога не е късно да станеш за резил“, като не назова директно имена, а само инициали на конкретни личности.

Ето какво написа Кюстендилеца:

Никога не е късно да станеш за резил.Никога не е късно да се изложиш…И никога не е късно да бъдеш наречен предател от тези ,които те обичаХА.Справка С.М. , Л.П. и доста други.

След това той продължи да отговаря на коментари на фенове на ЦСКА, с които разсекрети още информация по случая.

Живко Иванов: Ако и Христо Стоичков един ден направи това , означава , че лицемерието взема връх над нормалния разум … Маже би не беше никак случайно , че бяхме слаби през пролетта!

Иван Велчев – Кюстендилеца: Не парата взема връх над нормалния разум. А че пролетта бяхме слаби е истина, но вината нито е в Стойчо, нито в цеката.

Александър Иванов: Мълчанието е знак за съгласие, а ние само с хвърчащи декларации, не правим абсолютно нищо. Трябва да се действа, защото сме разединени (не с тези от Бистрица, това е ясно на всички). Бойкотът е абсолютно заслужен, но той /поне според мен/ се прави на стадиона. Когато сте извън Армията и Сектор „Г“ пустее, осигурявате пълен комфорт на ловешкото ръководство и материал за подигравки на евроидиотите. Оставете мачовете с Базел, след тях предстои такъв с тези, срещу които всички сме единни. Два пъти дойдоха в дома ни, но в и двата случая се измъкнаха, защото играхме пред празни трибуни. Сега ще дойде моментът, в който трябва да им отдадем заслуженото. Защото, ако не направим отново нищо, сме съгласни с всичко това. За мен Сектор Г трябва да продължи бойкота НА стадиона. Нищо не се е променило и няма и да се промени, ако сте извън него.

Иван Велчев – Кюстендилеца: Ти си ходи на стадиона и си подкрепяй. Остави ни нас, не ни трябват съвети.

Тодор Петков Караджов: Май не е удачно да говорите за предателство …. Оставихте сектор „Г“ празен ! Ванка ти си икона в сектора и знаеш как ти подражават всички. … Само това ще кажа !само ЦСКА !

Иван Велчев – Кюстендилеца: Беше ли на мач в неделя?

Тодор Петков Караджов: Не ! Но вдругиден смятам да отида ! Ванка не се засягай знаеш че никой не може да поведе червената общност така както ти ! Явно има неща които не се знаят и от които си обиден, но ти знаеш че ЦСКА ще го има винаги и свещения отбор е повече от всичко !

Иван Велчев – Кюстендилеца: И след четвъртък ше отидеш догодина. Ще ти трябват само към 2-3 живота за да отидеш на половината мачове на които съм бил. Не няма да се засягам, че някой си който не ме познава, никога не е говорил с мен ме нарича предател. Само ще ти кажа да си мериш приказките…

Тодор Петков Караджов: Кой те нарича предател !?

Иван Велчев – Кюстендилеца: Прочети си коментара.

Богдан Дуловски: Любо го разбирам – закъсал е за пари и си е продал душата. Ама Тройчо счупи тъпомера!

Иван Велчев – Кюстендилеца: И той има семейство да храни, така е казал поне.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ