Ирландците въртят мръсни номера на ЦСКА в Дъблин

CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), default quality

Неприятни ирландски номера изненадаха ЦСКА още при пристигането в Дъблин преди реванша от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите срещу Сейнт Патрикс.

След изморителния четиричасов полет „червената“ делегация трябваше да чака почти час в самолета на пистата. Първо домакините не можеха да намерят стълба. След 30-ина минути все пак такава дойде, но се оказа, че автобусът може да побере само половината от хората, разказва пратеникът на „Труд“ в Дъблин.

Нужен беше още почти половин час, за да дойде втори рейс.

Оказа се, че на международното летище в Дъблин имат и сериозен проблем с персонала. Затова бяха предупредили футболистите да си вземат по един екип в ръчния багаж, защото не е ясно кога ще излезе големият. Поне футболистите тръгнаха сравнително бързо. За останалите обаче ужасът продължи много по-дълго.

Делегацията на ЦСКА поведе Данаил Ганчев, синът на собственика Гриша Ганчев. От ветераните присъстваха Георги Велинов и Петър Жеков. Нямаше ги Димитър Пенев и Димитър Якимов от славното каре.

ЦСКА загуби първия мач с 0:1 на „Васил Левски“ и на „червените“ им е пределно ясно, че ще е повече от трудно в реванша утре вечер (от 21:45 часа наше време). Организаторите обявяват, че всички места на стадион „Тала“ са разпродадени. Едва два пъти в историята си Сейнт Патрикс е отстранявал два съперника, а тази година вече се справи с Мура.


За нас

7DniSport.bg е дело на хората, които докато работеха в едноименния вестник, той бе най-четения спортен всекидневник в България!

Ние си тръгнахме, когато видяхме, че идват гробокопачите!

Сега пак сме тук! С Вас, които искате истинска, а не ведомствена журналистика!

7DniSport.bg е част от 7 DNI MEDIA GROUP


КОНТАКТИ